FÖLJ OSS PÅ:

Söker du kontor?öppnas i nytt fönster

Hos oss kan du hyra kontorsplats på hel-eller halvtid. Faciliteter ingår och du får gemenskap med andra företagare!

Möt två av våra kontorsgäster!
Mus et placers pereiun tendam
cqui aut recte vollessit, que cuptae officium ut et, qui nobitia vellupt amentio. Uuia...
PUFF
Mus et placers pereiun tendam
cqui aut recte vollessit, que cuptae officium ut et, qui nobitia vellupt amentio. Uuia...

Drömmer du om att starta eget?

Har du en affärsidé som du vill förverkliga? Eller har du precis bestämt dig för att starta eget? Till oss kan du komma för att bli inspirerad och utveckla din idé vidare.

Välkommen att kontakta oss för ett personligt och kostnadsfritt vägledningssamtal där du får möjlighet att enskilt bolla och diskutera din idé och ställa alla de frågor du har. Vi kan hjälpa dig att få struktur på tankar och idéer, vägleda och ge tips om vilka av alla kunniga aktörer inom nyföretagande som finns i Göteborgsregionen som just du kan ha nytta av att få kontakt med. Samtalen pågår ungefär en timme under ett par tillfällen.

Som komplement till vägledningssamtal och kurser erbjuder vi också spännande seminarier & workshops. i har också rådgivare på plats för att kunna erbjuda den vägledning man behöver vid nystart. Hos oss kan du regelbundet träffa rådgivare från Skatteverket, affärsrådgivare samt även jurister.

Företagsamma Västra Hisingen drivs i SDF Västra Hisingens regi, i samverkan med bla Poseidon, Business Region Göteborg, Göteborgs Universitet och Chalmers.STARTA FÖRETAG

Dahir Khaled
E-mejl:  Dahir Khaled
Direkt: 073-701 62 85

ADMINISTRATION

Maud Hartelius
E-mejl: Maud Hartelius
Direkt: 031-366 62 25