FÖLJ OSS PÅ:

Söker du kontor?öppnas i nytt fönster

Hos oss kan du hyra kontorsplats på hel-eller halvtid. Faciliteter ingår och du får gemenskap med andra företagare!

Möt två av våra kontorsgäster!
Mus et placers pereiun tendam
cqui aut recte vollessit, que cuptae officium ut et, qui nobitia vellupt amentio. Uuia...
PUFF
Mus et placers pereiun tendam
cqui aut recte vollessit, que cuptae officium ut et, qui nobitia vellupt amentio. Uuia...

Hyr kontorsplats hos oss!

Sitt här istället för hemma vid köksbordet. Här knyter du värdefulla kontakter och får möjlighet att bolla dina affärsidéer med likasinnade. Hos oss får du mer än bara kontorsplats!

För dig som precis har startat nytt företag är det mycket att tänka på. Därför erbjuder vi er möjlighet att hyra enklare kontorsplats med all den infrastruktur som är viktig för att du ska få de bästa förutsättningarna att driva ditt företag. Hos oss kan du sitta i nya,fräscha lokaler till förmånligt pris och kort bindningstid.

Du kan bolla dina idéer med oss och eftersom du har tillgång till våra mötesrum kan du enkelt boka in kundbesök och säljmöten. Har du idag kontoret hemma i köket eller i en vrå i sovrummet, så är en kontorsplats på BRG Business Center ett ypperligt första steg mot en fast kontorsplats i framtiden. En föraning om hur det kan vara att gå till jobbet som företagare. Möten med andra människor i deras företagande, gemenskap, erfarenhetsutbyte och potentiella samarbetspartners.

Vill du ha mer information om möjligheten att driva ditt företag på BRG Business Center på Friskväderstorget 9? Välkommen att Kontakta Maud Hartelius, administratör, Företagsamma Västra Hisingen.

Företagsamma Västra Hisingen drivs i SDF Västra Hisingens regi, i samverkan med bla Poseidon, Business Region Göteborg, Göteborgs Universitet och Chalmers.STARTA FÖRETAG

Dahir Khaled
E-mejl:  Dahir Khaled
Direkt: 073-701 62 85

ADMINISTRATION

Maud Hartelius
E-mejl: Maud Hartelius
Direkt: 031-366 62 25